Wegenbouw bedrijf Kalis bestratingen

Voor bestraten, beheren, onderhouden en reconstructie van wegen

Kalis bestratingen uit het Zuid-Hollandse Giessenburg is in 2000 als stratenmakersbedrijf begonnen. In de beginperiode waren het vooral kleinschalige opdrachten in handmatige bestrating die de boventoon voerden. Al vrij snel kwam hier verandering in en werd Kalis bestratingen door aannemers en gemeentes ingehuurd voor kleine- en grotere wegenbouw projecten. U moet dan denken aan het reconstrueren van wegen, fietspaden, trottoirs en rotondes. Aangezien eigenaar Arjan Kalis een vooruitstrevende ondernemer is en op grote schaal gebruik maakt van innovaties is Kalis bestratingen uit kunnen groeien tot een allround wegenbouw bedrijf.

Van stratenmakersbedrijf naar allround wegenbouw bedrijf

Zoals reeds aangegeven is Kalis bestratingen het afgelopen decennium uitgegroeid van een traditioneel stratenmakersbedrijf tot een allround wegenbouw bedrijf, dat op grote schaal gebruik maakt van innovaties. Voor kostenefficiency en de gezondheid van onze collega’s doen wij in principe alleen nog maar machinaal bestraten. Dat geldt ook voor reconstructie werkzaamheden waar de bestaande straatstenen opnieuw gebruikt worden. Hier maken wij als innovatief wegenbouw bedrijf gebruik van een Roadprinter of Tiger Stone. Ook voor het leggen van trottoirbanden, voetpaden en fietspaden hebben wij materieel beschikbaar.

Kalis bestratingen wegenbouw biedt u een totaaloplossing

Kalis bestratingen heeft als innovatief wegenbouw bedrijf haar diensten fors uitgebreid. Sinds enkele jaren kunnen wij voor u als gemeente, winkelcentrum of woningbouwvereniging alle infra werkzaamheden verzorgen. Denk hierbij aan werkzaamheden als het bouwrijp maken van percelen, het graven van een bouwput, het graven van sleuven en leggen van de riolering: grondwerk voor bestratingen en het bestraten zelf. Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor deze mogelijkheid. Niet alleen omdat u te maken heeft met slechts één aanspraakpunt, maar vooral omdat dit significante efficiency voordelen oplevert.

Voor meer informatie over ons innovatieve wegenbouw bedrijf of een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact