Bestrating bedrijven, gemeenten, scholen en verenigingen

Bij Kalis Bestratingen alle straatwerk disciplines onder één dak

Kalis Bestratingen is sinds de oprichting in 2000 uitgegroeid tot een modern en flexibel infra bedrijf waar u alle straatwerk disciplines onder één dak vindt. Wij bieden onze bestrating diensten vooral aan in de Rijnmond, Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena. Onze gediplomeerde en VCA gecertificeerde mensen verzorgen de bestrating voor bedrijven, gemeenten, verenigingen, scholen en woningbouwverenigingen. Wij worden veelvuldig ingeschakeld voor het verzorgen van herinrichtingsprojecten, omdat u bij ons full-service bestrating bedrijf alle straatwerk disciplines onder één dak vindt. Als bestrating bedrijf zijn wij dus niet afhankelijk van toeleveranciers en kunnen wij een planning af geven waar u van op aan kunt. Just-in-time werken is voor ons team naast kwaliteit dan ook een vanzelfsprekendheid.

Modern machinepark goed voor mens en milieu

Kalis Bestratingen is van een traditioneel bestrating bedrijf uitgegroeid tot een innovatief infra bedrijf. Vandaag de dag beschikken wij over een modern machinepark. Het materieel dat onze mensen ter beschikking hebben zorgt er voor, dat zij lichamelijk minder belast worden. Al blijft het beroep van stratenmaker natuurlijk zwaar. Wij beperken handmatig straten tot een minimum, maar bij plaatsen waar de machine niet kan komen zal de bestrating handmatig moeten plaatsvinden. Naast machines voor machinale bestrating maakt Kalis Bestratingen gebruik van materieel voor andere toepassingen. Dankzij een steeds verregaande automatisering gaat de bestrating van pleinen en straten sneller en efficiënter. Hierdoor zijn significant minder manuren nodig. Professioneel straatwerk kunnen wij voor een aantrekkelijk marktconform tarief aanbieden.

Het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers is onze specialiteit

Wanneer u als bedrijf, gemeente, woningbouwvereniging, VVE of school op zoekt bent naar een innovatief infra bedrijf neem dan beslist contact met ons op. Want naast straatwerk kunnen wij voor u ook het grondwerk, rioleringswerk en het inkopen van artikelen als putten en rioleringsbuizen voor onze rekening nemen. Voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek raadpleegt u de rubriek contact