Grondwerken en grondverzet Kalis Bestratingen

Onze vakbekwame mensen zorgen voor een professionele basis

In de bouwnijverheid en Grond- Wegen- en Waterbouw, kortweg afgekort tot GWW, weet men hoe belangrijk het is dat grondverzet en de grondwerken professioneel worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden zijn de basis van elk bouwproject. Kalis Bestratingen heeft als innovatief infra bedrijf hier de afgelopen 20 jaar de nodige expertise en ervaring mee opgebouwd. In het taalgebruik worden de termen grondwerken en grondverzet door elkaar heen gebruikt, terwijl er wel degelijk significante verschillen zitten tussen beide termen.

Welke werkzaamheden vallen bij Kalis Bestratingen onder grondverzet?

Wanneer wij een hoeveelheid grond voor het realiseren van een uitgraving of ophoging moeten verplaatsen spreken wij bij Kalis Bestratingen van grondverzet. Ook het verwijderen van obstakels als bomen én het slopen van schuurtjes en huizen valt bij ons onder grondverzet. Wij beschikken over de benodigde apparatuur om dit snel en vakkundig voor u te realiseren. Vanzelfsprekend ruimen wij het materiaal dat tijdens de sloop is ontstaan op en voeren dit conform de regels van de milieuwetgeving af. Nadat wij onze grondverzet werkzaamheden hebben afgerond krijgt u een ‘schoon’ perceel opgeleverd. Kalis Bestratingen heeft ruime ervaring met grondverzet projecten. Wij werken voor aannemers, bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

Werkzaamheden die onder grondwerken vallen bij Kalis Bestratingen

Net als bij grondverzet maken het ontgraven en verzetten van grond een onderdeel uit van grondwerken die wij voor onze opdrachtgevers kunnen uitvoeren. Echter bij grondwerken behoort het leveren en aanbrengen van grind, grond en zand ook tot de werkzaamheden. Daarnaast zijn de werkzaamheden die onder grondwerk vallen bij Kalis Bestratingen veel breder en gevarieerder. Onderstaand enkele voorbeelden:

  • Fundering / bouwput
  • Graven van sloten
  • Bouwrijp maken van percelen
  • Graven van cunetten
  • Afwerken van Taluds

Wilt u ons inhuren voor grondwerken of grondverzet?

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact

Kalis Bestratingen ook sterk in grondwerken