Stratenmaker waar kwaliteit en mensen centraal staan

Kalis Bestratingen: sterk in maatwerk en planning

Bent u als bedrijf, gemeente, scholengemeenschap, VVE of woningbouwvereniging op zoek naar een stratenmaker die zijn vak verstaat en just-in-time werkt? Dan is Kalis Bestratingen uit Giessenburg wellicht de straatmaker waarnaar u op zoek bent. Niet alleen staan wij in de markt bekend om onze hoge kwaliteit van werken én het nakomen van afspraken, maar ook vindt u bij ons stratenmaker bedrijf alle straatwerk disciplines onder één dak. Dit geeft ons een significante voorsprong ten opzichte van andere stratenmaker bedrijven.

Kalis Bestratingen kan u volledig ontzorgen

Omdat u bij Kalis Bestratingen Giessenburg alle straatwerk disciplines onder één dak vindt kunnen wij indien gewenst alle infra werkzaamheden voor onze rekening nemen. Naast machinaal en handmatig bestraten kunnen wij voor u alle grondwerken verrichten. Denk hierbij aan werkzaamheden als: cunet uitgraven, riolering aanleggen en ondergrondse infra werkzaamheden. Ook kunt u door ons de inkoop van materialen zoals stenen, putten, zand en buizen laten verzorgen. Als opdrachtgever profiteert u dan van schaalvoordelen. Door het stapelen van verschillende opdrachten kunnen wij waarschijnlijk scherper inkopen.

Kalis Bestratingen is een flexibele en allround stratenmaker

We zijn sinds de oprichting in 2000 van een traditioneel stratenmakersbedrijf uitgegroeid naar een modern en innovatief infra bedrijf. Onze pragmatische aanpak en moderne machinepark stellen ons in staat om aan onze klanten een totaaloplossing te bieden. Daarnaast hebben we in de loop der jaren een diversiteit aan projecten uitgevoerd zoals:

  • Schoolpleinen
  • Parkeerterreinen
  • Op- en overslagterreinen
  • Perrons op stations
  • Reconstructie werkzaamheden
  • Complete nieuwe bestratingen

Wij beschikken over een team vakbekwame collega’s waar we volgens de Arbo richtlijnen al vele jaren mee samenwerken. En daar zijn we best een beetje trots op. Wanneer u als bedrijf of organisatie op zoek bent naar een ervaren stratenmaker in de Rijnmond, Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden of het Land van Heusden en Altena raadpleeg dan de rubriek contact